Οι υπεύθυνοι ανάπτυξης της γνωστής σουτίας εφαρμογών γραφείου OpenOffice.org ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της έκδοσης 3.1 για Windows, Linux, Solaris και Mac OS X. Η τελευταία αναθεώρηση της γνωστής σουίτας ανοικτού κώδικα περιλαμβάνει μια σειρά βελτιώσεων που θα εκτιμήσουν δεόντως οι φανατικοί οπαδοί του OpenOffice.org.

 

 

Το βασικό χαρακτηριστικό του OOo 3.1 είναι η ταχύτερη απόκριση σε πολλές από τις λειτουργίες του. Αν και απέχει ακόμα από το να χαρακτηριστεί ταχύτατο, το OOo 3.1 εμφανίζεται βελτιωμένο στα σημεία όσον αφορά το άνοιγμα εγγράφων, την εισαγωγή γραφημάτων και το φιλτράρισμα στις βάσεις δεδομένων.

Το νέο OOo περιλαμβάνει τεχνολογία anti-aliasing, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πιο ομαλά γραφήματα, χωρίς γωνίες που διαταράσσουν το οπτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, σε περίπτωση που μια ομάδα ανθρώπων εργάζεται στη σύνταξη/τροποποίηση ενός εγγράφου, οι συμμετέχοντες μπορούν πλέον να διεξάγουν συζητήσεις μέσα στο έγγραφο και συγκεκριμένα στο interface των σημειώσεων που ήδη υπήρχε.

Μπορείτε να κατεβάσετε το OpenOffice.org 3.1 από αυτή τη διεύθυνση.

Πηγή: The Register

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment