κατοχύρωση .eu domain με 4.5€
Το 2013 είναι η χρονιά των .EU! Για όλο το έτος παρέχουμε κατοχύρωση .EU domains (με λατινικούς ή και ελληνικούς χαρακτήρες) στην απίστευτη τιμή των 4,50€ το έτος!

Εξασφαλίσαμε μια ειδική προσφορά για τους πελάτες μας και σας προσφέρουμε κατοχύρωση .ΕU domain στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 4.50 Eυρώ (με το ΦΠΑ)!

Με περισσότερα από 3,7 εκατομμύρια .EU domains κατοχυρωμένα και ετήσια αύξηση καταχωρήσεων 8%, το .EU domain είναι μια πολύ δημοφιλής κατάληξη domains, εδραιωμένη στη συνείδηση των Ευρωπαίων χρηστών του internet.

Με μια διεύθυνση .eu ανοίγετε τους ορίζοντες των επιχειρήσεων σας σε όλη την Ευρώπη και φτιάχνετε την Ευρωπαϊκή ταυτότητα της επιχείρησής σας ή της αγαπημένης σας ασχολίας σε πολύ χαμηλή τιμή!

 

Όροι χρήσης:

  • Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα domain .EU για τα οποία θα έχουμε λάβει ενημέρωση για την εξόφληση της παραγγελίας τους έως τις 31-12-2013 23:59.
  • Η προσφορά ισχύει για παλιούς και νέους πελάτες και μόνο για το πρώτο έτος κατοχύρωσης. Για κατοχυρώσεις πολλαπλών ετών, ο πρώτος χρόνος υπολογίζεται στα 4.50€ (με το ΦΠΑ) και στα 7.50€ (με το ΦΠΑ) κάθε επιπλέον χρόνος. Παράδειγμα: Έστω ότι θέλετε να κατοχυρώσετε το XXXXX.eu για 2 έτη, τότε το κόστος θα υπολογιστεί ως εξής: 4,5€ για το πρώτο έτος + 7,5 ευρώ για το δεύτερο = 12€ (με το ΦΠΑ).
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ανανεώσεις, μεταβιβάσεις και αλλαγές καταχωρητή. H τιμή για αυτές τις περιπτώσεις διαμορφώνεται στα 7.50€ (με το ΦΠΑ) / έτος.
  • Για κάθε τραπεζική εξόφληση είναι ευθύνη του πελάτη να μας ενημερώσει έγκαιρα μέσω φαξ, email ή τηλεφώνου. H dnHost δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερημένες ειδοποιήσεις.
Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment