Ανανεωμένοι και με νέες δυνάμεις ξεκινάμε τη νέα χρονιά με στόχους, επιθυμίες, όνειρα και υποσχέσεις.

Σας προτείνουμε λοιπόν μερικές εφαρμογές για το iphone σας που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους προσωπικούς στόχους σας, να οργανώνετε καλύτερα το χρόνο σας και να ξεκινήσετε δυνατά το 2011.

Καλή Χρονιά σε όλους!

 

 

 

Απώλεια Βάρους

Lose It!

Το Lose It είναι μια Δωρεάν κι ευκολόχρηστη εφαρμογή με δυνατότητες διαχείρισης την απώλεια βάρους σας και την επίτευξη της ευεξίας σας. Με μια μεγάλη βάση δεδομένων από φαγητά και διατροφικές πληροφορίες, απλά εισάγετε τι έχετε καταναλώσει για να λάβετε το θερμιδικό αντίκτυπο στον οργανισμό σας. Επίσης η εφαρμογή κρατά τις θερμίδες που καίτε και σας δείχνει που έχετε υπερβεί ή υπολείπεστε από στην καθημερινή πρόσληψη θερμίδων προκειμένου να χάσετε βάρος.

Go Meals

GoMeals
GoMeals

Έστω ότι τρώτε σε ένα εστιατόριο και δεν έχετε ιδέα ποιές είναι οι καλύτερες επιλογές που ταιριάζουν στις διατροφικές ανάγκες της δίαιτάς σας. Το Go Meals σας βοηθά να συγκρίνετε τα διαθέσιμα πιάτα όσον αφορά τις θερμίδες τους. Περιέχει επίσης χιλιάδες καταχωρίσεις για τροφές από το οπωροπωλείο και παρέχει πλήρεις διατροφικές πληροφορίες για ότι τρώτε σε καθημερινή βάση. Όταν επιλέξετε μια συγκεκριμένη τροφή, μπορεί να αποθηκευτεί σαν “Το Πιάτο της Ημέρας” και να κρατήσετε λογαριασμό των θερμίδων, του λίπους και των πρωτεϊνών που λάβατε. Πολύ χρήσιμο, δε συμφωνείτε; Και είναι και Δωρεάν!

Κρατηθείτε σε φόρμα

Fitness Free

FitnessFree
FitnessFree

Μια πολύ καλή και δωρεάν εφαρμογή που σας παρέχει φωτογραφίες και λεπτομερή βήματα για να κάνετε τις περίπου 320 ασκήσεις που περιέχει. Κάθε μυϊκή ομάδα αναφέρεται και μπορείτε να πάρετε καλές ιδέες για ασκήσεις των τρικεφάλων, κοιλιακών και κάθε άλλου μέρους του σώματός σας που θέλετε να βελτιώσετε. Υπάρχει και μια λειτουργία που προσφέρει ένα πακέτο 3ήμερης εκγύμνασης ή μπορείτε να επιλέξετε τις ασκήσεις που θέλετε και να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα εξάσκησης!

iPersonalTrainer

ipersonal-trainer
ipersonal-trainer

Το iPersonalTrainer σας προτείνει του να φτιάξετε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και να επιλέξετε την ομάδα που θέλετε να γυμνάσετε δείχνοντάς σας τις περιοχές αυτές σε μια απεικόνιση ανθρώπου στο κινητό σας. Έπειτα η εφαρμογή σας πηγαίνει σε μια σελίδα με βίντεο-οδηγούς για τις ασκήσεις που επιλέξατε και σας δίνει συμβουλές για το πως να τις εκτελέσετε με την καλύτερη τεχνική. Επίσης περιλαμβάνει έναν υπολογιστή μάζας σώματος, παρακολούθηση βάρους και της προόδου σας έτσι ώστε να σημειώνετε το πρόγραμμά σας όσο βελτιώνετε το σώμα σας. Κόστος: 0,79€

Αποπληρωμή χρεών

Pay Off Debt

PayOffDebt
PayOffDebt

Το Pay Off Debt παρέχει ένα τρόπο για παρακολούθηση και διαχείριση των εσόδων και των εξοδων σας. Μέσω του περιβάλλοντος εργασίας του σας επιτρέπει να θέτετε προτεραιότητα στα χρέη σας και να βλέπετε τον εκτιμώμενο χρόνο αποπληρωμής τους. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίες πληρωμές δόσεων και να βλέπετε γραφική απεικόνιση της προόδου σας, όσο αποπληρώνετε τα χρέη σας και να σας δώσει και ημερομηνία οριστικής εξόφλησης όλων των χρεών σας! Kόστος: 2,99€

Διακοπή καπνίσματος

MyQuit Coach

MyQuitCoach
MyQuitCoach

Το MyQuit Coach είναι ένα προσωποποιημένο σχέδιο διακοπής καπνίσματος. Εσείς καθορίζετε τις παραμέτρους του σχεδίου, ανεβάζετε προσωπικές φωτογραφίες σας και κίνητρα που θα σας εμπνέουν και θα σας επικεντρώνουν στην προσπάθειά σας να κόψετε την κακή συνήθεια και η εφαρμογή σας ανταμοίβει με παράσημα (lol) όταν πετυχαίνετε τους στόχους σας. Επίσης συνδέεται και με το Facebook, το Twitter και το livestrong.com για περισσότερη υποστήριξη και πληροφορίες. Kόστος: 0,79€

Quitter

Quitter
Quitter

Το Quitter έχει διαφορετική προσέγγιση στο θέμα: σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας υπενθυμίζοντάς σας πόσο καιρό είστε καθαροί από την κατάρα του καπνίσματος και πόσα χρήματα έχετε εξοικονομήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα “ακαπνίας”! Μπορείτε να ανοίγετε την εφαρμογή καθημερινά και να καμαρώνετε το πόσο καιρό κάνετε αποχή από το “σπόρ” και πόσα λεφτά έχουν μείνει στην τσέπη σας για να ξοδέψετε αλλού! Και είναι Δωρεάν!

Εύρεση εργασίας

What Color is Your Parachute?

WhatColorIsYourParachute
WhatColorIsYourParachute

Βρήκατε λοιπόν τη δουλειά που θέλατε και το επόμενο βήμα είναι η συνέντευξη. Η έκφραση “δεν έχετε 2η ευκαιρία να κάνετε την 1η εντύπωση” ισχύει απόλυτα εδώ κι έτσι πρέπει να πλασάρετε τον εαυτό σας σαν τον κατάλληλο για την ανοιχτή θέση. Η εφαρμογή What Color is Your Parachute? σας καθοδηγεί στη διαδικασία της συνέντευξης και στο πως να πετύχετε. Συμβουλές πάνω σε συνήθεις ερωτήσεις που γίνονται και τα 10 λάθη που πρέπει να αποφύγετε. Αξίζει τον κόπο αν σας περιμένουν σημαντικές συνεντεύξεις! Κόστος: Δωρεάν.

Υπενθύμιση υποχρεώσεων

ListPro

iphone listpro
iphone listpro

Το ListPro σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δωρεάν κάθε είδους λίστας υποχρεώσεων από απλές λίστες ελέγχου εκκρεμοτήτων, λίστα με τις απαραίτητες αγορές έως πιο πολυσύνθετες λίστες.

Listable

listable
listable

Το Listable είναι ιδανικό για όσους μοιράζονται λίστες υποχρεώσεων με συνεργάτες, συντρόφους, φίλους, συμφοιτητές κλπ και μπορούν να μοιραστούν μια λίστα με μια απλή πρόσκληση μέσω e-mail. Ο αποδέκτης της πρόσκλησης μπορεί να δει τη λίστα από τη συσκευή του ή απο το internet και να συνεργαστεί μαζί σας.

Home &Work Lite

Ιδανική για όσους έχουν μια πολυάσχολη οικιακή κι επαγγελματική ζωή, σας προσφέρει ένα τρόπο να κρατήσετε οργανωμένες όλες τις πλευρές της ζωής σας: δουλειά, σπίτι, προσωπικά, συναντήσεις, έγγραφα, γεγονόντα, μικροδουλειές ακόμα και τις σκέψεις σας!

Lucid Lists Free

Εφαρμογή που σας υπνεθυμίζει για επαναλαμβανόμενα γενονότα όπως αγορές, μαθήματα, συναντήσεις, επιστροφή dvd (λέμε τώρα), συντήρηση του αυτοκινήτου σας, πληρωμή λογαριασμών κλπ.

Ανάγνωση Ε-books

 

barnesandnoble

Για τους λάτρεις της ανάγνωσης e-books προτείνουμε τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές:

B&N eReader

Kindle for iPhone

Stanza

Wattpad 100,000+ Books

eBooks by Kobo

ICDL Books for Children

Ελπίζω να τις βρείτε χρήσιμες και αν μη τι άλλο διασκεδαστικές στη χρήση.

Εσείς έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή;

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment