H σχέση αγάπης ανάμεσα στην DNHOST και τα .EU domains, δυναμώνει αυτή την άνοιξη! Κατοχύρωσε το .ΕU domain σου με μόνο 2,40 € έως 30/4/2016 και μπορεί να είσαι ο υπέρ-τυχερός που θα κερδίσει ένα ASUS ZenPad S 8.0!

Διαγωνισμός: .EU domain με δώρο το ASUS ZenPad S!

Από 1 έως 30 Απριλίου 2016, μόνο στην DNHOST, κατοχυρώνεις .EU domains στην χαμηλότερη τιμή και συμμετέχεις στο διαγωνισμό για ένα ASUS ZenPad S!

Μπορείς να δεις αναλυτικά το ASUS ZenPad S και να κατοχυρώσεις το .EU domain σου άμεσα.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Όροι χρήσης:

– Έγκυρες συμμετοχές στο διαγωνισμό θεωρούνται όλοι όσοι έχουν κάνει τουλάχιστον μια αγορά ενός νέου .EU domain κατά την διάρκεια της προσφοράς και ένα Like στη σελίδα της dnHost στο Facebook ( http://facebook.com/dnhost ) μέχρι και την ημερομηνία που θα λήξει η προσφορά και εφόσον έχουν διατηρήσει το Like μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης.

– Με δεδομένο ότι στην κλήρωση θα συμμετάσχουν όλες οι εξοφλημένες παραγγελίες νέων .EU domains (από: 01-03-2016 00:00 έως: 30-04-2016 23:59, ώρα Ελλάδος), όσες περισσότερες παραγγελίες για νέα .EU έχει κάνει ένας πελάτης, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει το έπαθλο.

– Η διαθεσιμότητα της προσφοράς και του δώρου ισχύουν μόνο για κατοχύρωση νέων .EU domains, για τα οποία θα έχουμε λάβει την πληρωμή τους έως την λήξη της προσφοράς.

– Για να μπορέσει ένας πελάτης να διεκδικήσει το ASUS ZenPad S 8.0 θα πρέπει μαζί με την αγορά του νέου .EU domain να κάνει και ένα Like στην σελίδα μας στο Facebook: https://facebook.com/dnhost

– Η προσφορά και η συμμετοχή στο διαγωνισμό ΔΕΝ ισχύει για ανανεώσεις και μεταφορές, των οποίων το κόστος είναι 6,10 €/έτος (+φπα).

– Η προσφορά ισχύει μόνο για το πρώτο (1o) έτος κατοχύρωσης. Για κατοχυρώσεις .EU άνω του ενός έτους, το 1ο έτος κοστίζει 2,40 € και κάθε επιπλέον έτος 6,10 €.
Πχ, αν κατοχυρώσεις το XXΥΥΖΖ.eu για 2 έτη, το κόστος είναι: 2,40 € το 1ο έτος + 6,10 € το 2ο έτος = 8,50 € (+φπα).

– Η προσφορά και το δώρο δεν ανταλλάσσονται με μετρητά ή πίστωση. Επίσης το δώρο δεν μεταβιβάζεται σε άλλο πρόσωπο πέραν του νικητή.

– Αν ο πελάτης κάνει την πληρωμή του σε τράπεζα, είναι ευθύνη του να μας ενημερώσει έγκαιρα μέσω φαξ, email ή τηλεφώνου με τα στοιχεία της πληρωμής του. H DNHOST δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερημένες ειδοποιήσεις. Το λογιστήριο της εταιρίας είναι ανοιχτό και θα μπορεί να ελέγχει τις πληρωμές καθημερινές (Δευτ-Παρ) 9:30 με 17:30 μέσω τηλεφώνου/fax/email/live chat και τις υπόλοιπες μέσω fax/email/live chat.

– Η κλήρωση για το ASUS ZenPad S 8.0 θα γίνει την 12η Μαίου 2016 στα γραφεία μας παρουσία του προσωπικού της. Την ημέρα της κλήρωσης θα συγκεντρωθούν όλοι οι κωδικοί, εξοφλημένων παραγγελιών κατοχύρωσης .EU domain που έγιναν από 01-03-2016 00:00 έως τις 30-04-2016 23:59 (Ώρα Ελλάδος) κι έπειτα, μέσω της online πλατφόρμας https://www.random.org/lists/ και την μέθοδο των τυχαίων αριθμών θα επιλεχτεί τυχαία ένας κωδικός παραγγελίας, ο οποίος θα είναι και ο νικητής του Διαγωνισμού.

– Για τις λεπτομέρειες παραλαβής του ASUS ZenPad S 8.0, ο νικητής θα ενημερωθεί στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο https://dnhost.gr ή στο email που έχει δηλώσει. Κατά την ενημέρωση θα εξακριβώνονται τα στοιχεία του, θα επιβεβαιώνεται το Like που έχει κάνει στην Facebook σελίδα μας, θα κατοχυρώνεται το δώρο και θα προσδιορίζεται η ημερομηνία αποστολής του.

– Το ASUS ZenPad S 8.0 θα παραληφθεί από τον δικαιούχο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος διαβατηρίου (ή επικυρωμένου φωτοαντίγραφου τους), από τα γραφεία μας εάν είναι κάτοικος της Αττικής, είτε με αποστολή μέσω courier στην διεύθυνση του νικητή. Αν ο νικητής επιθυμεί να γίνει η παράδοση εκτός Ελλάδος τότε πρέπει να προπληρώσει τα έξοδα αποστολής ο ίδιος και να επιβαρυνθεί τα έξοδα τελωνίου.

– Σε περίπτωση που οι νικητής από τη στιγμή που ενημερωθεί, αρνηθεί το δώρο ή αδρανήσει όσο αφορά στην παραλαβή του δώρου μέχρι και 7 ημέρες, τότε ακυρώνεται ο παρόν διαγωνισμός.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών.

– Σε περιπτώσεις που με οποιοδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής, το δώρο ακυρώνεται και η εταιρία DnHost OE απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη.

– Η DnHost διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παιχνιδιού/διαγωνισμού, να αλλάξει το προσφερόμενο δώρο με άλλο ίσης ή αντίστοιχης (κατά την κρίση της) αξίας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά τη δίκαιη κρίση της απέναντι στους διαγωνιζομένους καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή και να ματαιώσει τον διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί, ή και να διακοπεί προσωρινά ή και να ματαιωθεί οριστικά, λόγω προβλημάτων του διαδικτύου ή του τηλεπικοινωνιακού συστήματος, πράγμα για το οποίο η διοργανώτρια εταιρία δεν έχει ευθύνη, εφ’ όσον θα πρόκειται για γεγονός που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους.

– Η DnHost θα είναι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οπουδήποτε θέματος ανακύψει σε σχέση με τον ως άνω διαγωνισμό.

– Η DnHost δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελαττώματα του δώρου ή για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί από τη χρήση των δώρου του διαγωνισμού.

– Η DnHost διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα της εταιρίας, τα ήθη και έθιμα γενικότερα κ.τ.λ.

– Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Η DnHost διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον νικητή, φωτογραφίες και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την κλήρωση και την απονομή του επάθλου του διαγωνισμού, εφ’ όσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

– Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των κανονισμών και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της DnHost OE. Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας της DnHost OE να συντονίσει την κλήρωση και να εξάγει των νικητή. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.

– Κάθε τυχόν διαφορά που ήθελε ανακύψει σε σχέση με τον διαγωνισμό μεταξύ των παικτών που θα συμμετάσχουν αφενός, και της της DnHost OE αφετέρου, και η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον διαγωνισμό ή έχει αυτήν ως αφορμή ή αιτία, θα εκδικάζεται κατά το Ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά από τα δικαστήρια των Αθηνών.

– Ρητά διευκρινίζεται ότι το Facebook απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετικά με το Διαγωνισμό.

Η παρούσα προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

– Όλες οι προαναφερθέντες τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.


Κατοχύρωσε τώρα το δικό σου .EU domain με μόνο 2,40 € (+φπα) και μπες στην κλήρωση για ένα ASUS ZenPad S 8.0!

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

2 Σχόλια

  1. Τέλειο το έπαλθο!!! Υπάρχει καποιος περιορισμός στα .eu που μπορουμε να κατοχυρώσουμε;

Γράψε ένα σχόλιο