Νέα TLD’s: .moda, .toys, .media, .lease, media, .town κ.α.

By | 07/08/2014

Νέες καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση: .capital, .engineering, .exchange, .moda, .voting, .associates, .lease, .media, .pictures, .consulting, .reisen, .town, .toys, .university

 

.capital

Ιδανικό για ιστοσελίδες με αντικείμενο το συνάλλαγμα, τις ισοτιμίες, επενδύσεις και γενικότερα τα χρηματοοικονομικά και όσους αναζητούν παρεμφερείς υπηρεσίες και ευκαιρίες για επενδύσεις.

 

.engineering

Για εταιρίες ή ελεύθερους επαγγελματίες μηχανολόγους και χημικούς, πολιτικούς, ηλεκτρονικούς μηχανικούς που μπορούν να ανεβάσουν το βιογραφικό και το πελατολόγιό τους.

Παρόμοια TLD’s: .engineer, .lawyer, .architect

 

 

.exchange

Μια νέα κατάληξη για όσους ασχολούνται με το χρηματιστήριο, το συνάλλαγμα ή την ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών.

 

.moda

Ένα domain που απευθύνεται σε σχεδιαστές, κατασκευαστές και εμπόρους ενδυμάτων και όσους ασχολούνται ή γράφουν για τη μόδα (δημοσιογράφους, bloggers κτλ).
Παρόμοια domains: .fashion, .design, .art

 

.voting

To νέο domain κατάλληλο για οτιδήποτε αφορά τη δημοκρατία, τις εκλογές, ψηφίσματα και δημοψηφίσματα και πολιτικά blogs.

 

.associates

Για εταιρίες που αποτελούνται από άτομα με συγκεκριμένη εξειδίκευση και συνεργάζονται με επαγγελματίες ή εταιρίες για παροχή νομικών, χρηματοοικονομικών, λογιστικών ή marketing υπηρεσιών.
Παρόμοια: .industries, .services

 

.lease

Μια κατάληξη στοχευμένη στην εμπορική ή προσωπική μακροχρόνια ενοικίαση χώρων, σπιτιών, αυτοκινήτων, συσκευών  καθώς και για brokers, ενοικιαστές και ειδικούς επί χρηματοδοτήσεων.
Παρόμοιο: .rentals

 

.media

H λέξη “media” αναφέρεται στη δημοσιογραφία, τον κινηματογράφο, την τέχνη και την γραφιστική, ιδανικό για να αναδείξουν τη δουλειά τους σχετικοί επαγγελματίες.
Παρόμοια: .camera, .film, .design

 

 

.pictures

Ανεβάστε και μοιραστείτε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες σας με ένα domain .pictures, ιδανικό για φωτογράφους, web designers, visual artists ή απλά ερασιτέχνες.
Παρόμοια: .photo, .photography, .camera, .film, .pics, .photos

 

.consulting

Iδανικό για την παρουσίαση υπηρεσιών συμβούλευσης επιχειρήσεων και την προσέλκυση νέων πελατών από τεχνολογικούς, οικονομικούς ή ασφαλιστικούς συμβούλους.
Παρόμοια: .marketing, .financial, .investments

 

.reisen

Iδανικό για την Γερμανόφωνη τουριστική αγορά, μιας και το “Reisen” σημαίνει «ταξίδι» στα Γερμανικά και τα Αγγλικά.
Παρόμοια: .travel, .voyage, .fun

 

.town

Βάλτε την πόλη σας στον παγκόσμιο χάρτη με ένα .town domain. Για δήμους, κοινότητες, επιχειρήσεις που θέλουν να συνδεθούν με τη λέξη πόλη.

 

.toys

Η βιομηχανία παιχνιδιών είναι από τις πιο επικερδείς στον κόσμο και αυτή η κατάληξη απευθύνεται σε κατασκευαστές ή εμπόρους και καταστήματα παιχνιδιών.

 

.university

Για κολέγια και πανεπιστήμια που θέλουν να προβληθούν στο ίντερνετ και να προσελκύσουν φοιτητές καθώς και για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και ιπποτροφιών.
Παρόμοια: .education, .community

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *