Τι είναι το Spam;

Ο όρος spam χρησιμοποιείται για την περιγραφή κάθε “ανεπιθύμητου” email από μια εταιρεία ή ένα site που λαμβάνεις χωρίς να έχεις δώσει προηγουμένως την συγκατάθεση σου.

Μπορεί να είναι ενημερωτικά ή διαφημιστικά email ή να περιέχουν ιούς ή παραπλανητικό περιεχόμενο με σκοπό την υποκλοπή δεδομένων (προσωπικά στοιχεία, κωδικοί, πιστωτικές κάρτες κτλ).

Πως η DNHOST σε προστατεύει από τα Spam;

Από το 2012 σε όλα τα πακέτα hosting (συμπεριλαμβανομένου του free hosting) χρησιμοποιούμε την ισχυρότερη antispam προστασία παγκοσμίως, το SpamExperts. Το antispam φίλτρο μας σταματά:

  • Όλα τα ανεπιθύμητα email.
  • Τις επιθέσεις από virus, malware και ramsoware (πριν φτάσουν το δίκτυο σου).
  • Την online εξαπάτηση (phishing).

Τι κερδίζεις από το Spam φίλτρο μας;

Χρόνο και Χρήμα: Γλυτώνεις σημαντικό χρόνο από τον καθαρισμό του email σου από τα spam και χρήμα από την αγορά antispam προγράμματος.

Υψηλή διαθεσιμότητα email: H Cloud υποδομή μας εξασφαλίζει σταθερή ροή στα email σου, ακόμα κι αν ο mail server δεν είναι προσβάσιμος.

Απόλυτος έλεγχος antispam: Έχουμε τον πλήρη έλεγχο των ρυθμίσεων, της καραντίνας, των whitelists/blacklists & της διακίνησης των email.

Τέλος στο blacklist: Οι mail servers μας δεν μπαίνουν ποτέ σε blacklists, όπως συμβαίνει συνήθως σε άλλες εταιρίες hosting.

Το καλύτερο από όλα: Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, γιατί όλα (συντηρήσεις & αναβαθμίσεις) γίνονται αυτόματα και δωρεάν.

Το 2018 μπλοκάραμε 65 + εκατομμύρια Spams

Μερικά στατιστικά:  

  • 88+ εκατομμύρια εισερχόμενων emails: Ο συνολικός αριθμός των εισερχόμενων emails όλων των server μας που πέρασαν από το antispam.
  • 65+ εκατομμύρια spam emails: Ο συνολικός αριθμός των ανεπιθυμήτων emails που αποκλείστηκαν από το φίλτρο μας.
  • 338+ χιλιάδες virus emails: O συνολικός αριθμός των emails που περιείχαν ιούς και αποκλείστηκαν από το φίλτρο spamexperts. 

 

Στατιστικά από την χρήση του SpamExperts στους Servers μας.

Το να απολαμβάνεις καθαρό inbox, χωρίς spam, ιούς και phishing, στην DNHOST θεωρείται αυτονόητο. Για αυτό και προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ antispam προστασία σε όλους τους πελάτες μας, σε όλα τα πακέτα hosting. Αν δεν είσαι ακόμη πελάτης μας και θες να απολαμβάνεις ασφαλές hosting και email ξεκίνα σήμερα κιόλας εδώ!

Author

Είμαι Digital Marketing Manager στην DNHOST και φροντίζω για την προώθηση των υπηρεσιών και την ενημέρωση των πελατών μας για χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα.

1 Comment

  1. Με έχει σώσει το spamexperts, ευχαριστούμε DNHOST!

Write A Comment