.eu & .ευ domains μόνο με 1,8€

Ψάχνεις το ιδανικό domain για να ξεκινήσεις την online παρουσία της επιχείρησης σου στην Ελλάδα και την Ευρώπη;

Η DNHOST είναι εδώ με την πιο δροσερή προσφορά του καλοκαιριού στα ευρωπαϊκά domains. Απόκτησε .eu & .ευ domain names με μόλις 1.80€ και χάραξε σήμερα την ευρωπαϊκή πορεία του website και της επιχείρησής σου.

Γιατί να επιλέξω ένα ευρωπαϊκό domain;

Εμπιστοσύνη από το ευρωπαϊκό κοινό

Η χρήση ενός .eu domain διασφαλίζει πως η επιχείρηση σου βρίσκεται στην Ευρώπη ή πως ο ιδιοκτήτης της είναι Ευρωπαίος πoλίτης. Το ευρωπαϊκό μητρώο κατοχύρωσης domain names EURid, με πολλαπλούς ελέγχους και πρωτόκολλα ασφαλείας πιστοποιεί πως το e-shop ή το website σου έχει ελεγχθεί για τα παραπάνω στοιχεία.

Με αυτόν τον τρόπο το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό κοινό της επιχείρησης σου αισθάνεται ασφάλεια και γνωρίζει πως βρίσκεται σε ένα ιστότοπο που έχει ελεγχθεί και ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των ευρωπαϊκών εταιριών που χρησιμοποιούν .eu domains.

Μεγάλη διαθεσιμότητα domains

Μήπως δεν μπορείς να βρεις διαθέσιμο το domain name της επιχείρησής σου στις καταλήξεις .gr, .com κτλ; Κανένα πρόβλημα, τα .eu domains σου προσφέρουν τη δυνατότητα να αναζητήσεις και να κατοχυρώσεις το όνομα τομέα της επιλογής σου με την κατάληξη .eu ή .ευ.

Η EURID υποστηρίζει το πρωτόκολλο IDN (Internationalized Domain Names) που επιτρέπει να κατοχυρώσει domains με λατινικούς (πχ mycompany.eu), ελληνικούς (ηεπιχείρησημου.ευ) και κυριλλικούς χαρακτήρες. Οπότε έχεις την επιλογή να απευθυνθείς στο ευρωπαϊκό κοινό σου στη γλώσσα που γνωρίζουν και να κερδίσεις άμεσα τη θέση της επιχείρησής σου στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Προστασία επωνυμίας επιχείρησης – Brand Protection

Εάν έχεις ήδη κατοχυρώσει κάποια άλλη κατάληξη για το domain του εταιρικού website σου είναι η κατάλληλη στιγμή να κατοχυρώσεις και τις καταλήξεις .eu & .ευ.

Μην αφήσεις τους ανταγωνιστές σου ή κακόβουλους τρίτους να αποκτήσουν το domain σου και να προβάλουν ανταγωνιστικό, παραπλανητικό έως και επιβλαβές περιεχόμενο για την επιχείρησή σου ή να ανακατευθύνουν τους επισκέπτες στο δικό τους site.

Προστάτευσε σήμερα την επωνυμία σου που με τόσο κόπο χτίζεις, με την κατοχύρωση της .eu και των άλλων δημοφιλών καταλήξεων στην DNHOST.

Προβολή μέσω των EURid Web Awards

Με την κατοχύρωση και δημοσίευση του website σου με ένα ευρωπαϊκό domain, έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις και να προβάλεις της επιχείρησή σου στα EURID Web Awards.

Γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας των αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και πρόβαλε την ιστοσελίδα & το e-shop σου στους χιλιάδες επισκέπτες και θεατές των βραβείων που συμμετέχουν διαδραστικά με την ψήφο τους στην ανάδειξη των νικητών.

Μερικές μόνο από τις γνωστές στο ευρύ κοινό εταιρίες που χρησιμοποιούν .eu κατάληξη είναι η Adidas, Daikin, Omron και η KonicaMinolta.

Υποστήριξη Πράσινου – Βιώσιμου Domain Name

To Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) είναι ένα πρωτόκολλο προώθησης της περιβαλλοντικής αξιολόγησης και βελτίωσης των επιχειρήσεων, στο οποίο είναι εναρμονισμένο το ευρωπαϊκό μητρώο της EURID.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η EURID έχει ενεργή συμμετοχή στα παρακάτω projects:

Αν λοιπόν θες ένα πραγματικά “πράσινο” domain & οι πελάτες σου είναι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι, τότε τα .eu και .ευ είναι τα ιδανικά domains για την επιχείρησή σου.

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment