Web hosting - η αξία της τεχνικής υποστήριξης
Ένα από τα πιο παρεξηγημένα επαγγέλματα είναι η παροχή hosting μιας και πολύ εύκολο ανοίγεις ένα reseller hosting λογ/σμό σε μια εταιρία (χωρίς να έχεις καν επαγγελματικό ΑΦΜ) και με ένα καλό (ή black hat seo) να αρχίσεις να πουλάς hosting.

Στις μέρες μας πάρα πολλοί είναι αυτοί που υπόσχονται hosting με Τεχνική Υποστήριξη 24 x 7 κλπ κλπ. H αλήθεια είναι όμως άλλη.

 

Web hosting: Η σημασία της Τεχνικής Υποστήριξης

 

Δυστυχώς είναι εξίσου εύκολο για πολλούς κατόχους sites να μπουν σε περιπέτειες, εμπιστευόμενοι τις ιστοσελίδες τους σε “γνωστούς”, “φίλους”, “μεγάλες εταιρίες hosting“, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι η ποιότητα της υπηρεσίας, η τεχνογνωσία τους και η παρουσία τους όταν τη χρειαζόταν ο πελάτης, ήταν πολύ κατώτερη της διαφημιζόμενης.

Έπειτα από 11 χρόνια εμπειρίας στο web hosting, έχουμε εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά εταιριών hosting και domains καθιερώνοντας την Τεχνική Υποστήριξη, την υψηλή Ποιότητα και την Αξιοπιστία στην Ελληνική αγορά.

Έτσι, μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε καλά λόγια να γράφονται αυθόρμητα από τους πελάτες μας σε blogs, forum, στα emails και στις συζητήσεις μας με τους πελάτες μας στο live chat.

Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε ακόμη καλύτεροι, παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε!

Είναι σίγουρο πως όταν τιμάς τον πελάτη και βρίσκεσαι εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα, δεν είναι δυνατό να μην αποκτήσεις καλή φήμη.

θεώρησα λοιπόν καλό να αναρτήσω μερικά από τα δεκάδες σχόλια που αυθόρμητα οι πελάτες μας γράφουν στο internet ή στις συνομιλίες μας.

σχόλιο πελάτη dnhost

 

hosting-support-comments

 

dnhost-comments3

 

dnhost-comment-twitter

dnhost-texniki-ypostirixi-hosting

dnhost-comments2

 

Παρέχοντας μια online Γνωσιακή Βάση, FAQ για DomainsΣυχνές Ερωτήσεις για VPS,, Γλωσσάρι όρων Internet και φυσικά απαντώντας στα emails και τα live chat των πελατών μας ΌΛΗ την εβδομάδα, έως αργά το βράδυ, δίνουμε μια ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες μας, οι οποίοι το αναγνωρίζουν.

H τεχνική υποστήριξη στο web hosting είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που κρίνει την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και την ίδια την φήμη του παρόχου hosting.

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment