νέα TLD's
Eπτά
νέες καταλήξεις domain είναι διαθέσιμες προς κατοχύρωση, από σήμερα στις 6μμ ώρα Ελλάδας!

Οι νέες διαθέσιμες καταλήξεις είναι οι εξής: .BIKE, .GURU, .CLOTHING, .HOLDINGS, .PLUMBING, .VENTURES και .SINGLES.

 

7 νέες καταλήξεις domains διαθέσιμες!

Το διαδίκτυο αλλάζει και πλέον εκατοντάδες νέες καταλήξεις domain names μπαίνουν στο παιχνίδι, καταλήξεις εξειδικευμένες σε συγκεκριμένα αντικείμενα (πχ ιατρική, τουρισμός, διάφορα επαγγέλματα ή ασχολίες κλπ) ακόμη και τοποθεσίες στον κόσμο, επιτρέποντας έτσι στον καθένα να έχει το domain που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

Σε μια εποχή που τα πιο “δυνατά” domains είναι ήδη κατοχυρωμένα στις πιο δημοφιλείς καταλήξεις (.com, .eu, .gr κλπ), οι νέες καταλήξεις δίνουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στον χρήστη,  ώστε να κατοχυρώσει το domain name που θέλει ακριβώς!

 

Domain names με κατάληξη .BIKE

Το ποδήλατο είναι μια από τις πιο οικολογικές, οικονομικά προσιτές και αποτελεσματικές μεθόδους μεταφοράς και έτσι η ποδηλατική κοινότητα μεγαλώνει συνεχώς.

Το .BIKE domain προσφέρει γι’αυτή την κοινότητα ένα κοινόχρηστο χώρο, με σκοπό την κατασκευή, πώληση, επιδιόρθωση ποδηλάτων και αξεσουάρ ποδηλάτων (blogs, e-shops, forum ποδηλασίας), την προώθηση της ποδηλασίας και των ποδηλατικών εθνικών ή τοπικών ομάδων & συνδέσμων (ποδηλατικές εκδηλώσεις ή συναντήσεις) αλλά και την ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών και συμβουλών (τεχνικές, διαδρομές ποδηλασίας) σχετικά με το ποδήλατο σαν τρόπο ζωής.

Τώρα οι συλλέκτες, οι αθλητές και οι λάτρεις του ποδηλάτου καθώς και οι επιχειρήσεις που απευθύνονται στους ποδηλάτες – έχουν το τέλειο domain name, το .BIKE

 

Domain names με κατάληξη .GURU

To . GURU domain είναι ιδανικό για να διοχετεύσετε online τις ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία σας σε κάποιο θέμα (θέματα επικαιρότητας ή γενικού ενδιαφέροντος, αντικείμενα ή υπηρεσίες) μέσω ενός blog – πχ faildates.guru, uksports.guru, ashanah.guru ή fixit.guru είναι μερικά απλά παραδείγματα.

Με την πιο παραδοσιακή έννοια, αυτή η κατάληξη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ιστοσελίδες με αντικείμενο τον πνευματισμό και τον διαλογισμό, όπως πχ dialogismos.guru.

Όποια και αν είναι η χρήση, το .GURU είναι ένα domain με το οποίο ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανώσεις μπορούν να αναδείξουν το μοναδικό ταλέντο τους στο internet.

 

 

Kατοχυρώστε σήμερα το δικό σας .guru και .bike domain, μέσα από το site της dnhost, στο domain names

Μαζί τους έρχονται και οι παρακάτω νέες καταλήξεις domain:

 .CAMERA
για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που ασχολούνται με κάμερες και βιντεοσκοπήσεις

.CLOTHING
για οτιδήποτε αφορά ένδυση, είδη ρουχισμού ή μόδα (ιστοσελίδες & blogs με προτάσεις μόδας)

.EQUIPMENT
για ιστοσελίδες που πουλάνε, παρουσιάζουν εξοπλισμό οποιουδήποτε είδους (αθλητικό, ορειβασίας, υποβρύχιο, ψαρέματος).

.ESTATE
για ιστότοπους που παρέχουν μεσιτικές υπηρεσίες για αγοραπωλησίες ή μισθώσεις ακινήτων και γής.

.HOLDINGS
για επενδυτικές ή χρηματιστηριακές εταιρίες, τραπεζικούς ομίλους και οτιδήποτε σχετικό με χρηματοοικονομικά θέματα.

.LIGHTING
για επαγγελματίες φωτιστές, διακοσμητές, παραγωγούς, εμπόρους και καταστήματα ειδών φωτισμού.

.SINGLES
για ιστοσελίδες διαδικτυακών γνωριμιών (online dating sites) και οτιδήποτε αφορά τα δύο φύλα και τις μεταξύ τους σχέσεις.

.VENTURES
για επιχειρηματίες, startups, επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων, επενδυτικές τράπεζες, εταιρίες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου.

.PLUMBING
Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στις συστάσεις από γνωστούς τους για να βρουν υδραυλικούς, αλλά όταν οι καταναλωτές δεν διαθέτουν αξιόπιστες συστάσεις, έπειτα στρέφονται προς το Διαδίκτυο. Έχοντας έναν εύκολα ανακαλύψιμο, αξιόπιστο και εύχρηστο ιστότοπο, αυξάνεται η δικτύωση και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων, παρέχοντας ένα ισχυρό σημείο επικοινωνίας. Το .PLUMBING είναι η τέλεια Κατάληξη Ονομάτων Διαδικτύου για το σκοπό αυτό, επειδή συνδέει τους υδραυλικούς, μέσω ενός κοινού χώρου ονομάτων ίντερνετ, προσθέτει ένα αναγνωρίσιμο τίτλο σε ονόματα τομέα και συμβάλλει στην περιχάραξη αυτού του επαγγελματικού τομέα.

.VOYAGE
μια κατάληξη με αντικείμενο τον τουρισμό και τα ταξίδια (είτε φυσικά, είτε πνευματικά ταξίδια: πχ μετάβαση σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο), ιδανικό για τουριστικούς πράκτορες, βλόγκερς, ενοικιάσεις αυτοκινήτων αλλά και σε όσους εξιστορούν τις εμπειρίες και την εξέλιξη του ανθρώπινου πνεύματος κατά τη διάρκεια της ζωής του.

 

Τι αλλάζει με τα νέα TLD’s

Mε τις εκατοντάδες νέες καταλήξεις domains που θα συνεχίσουν να έρχονται στις επόμενες μέρες και μήνες, επεκτείνονται εντυπωσιακά και σημασιολογικά οι επιλογές για την ονομασία ενός site.

Πλέον η ονομασία μιας ιστοσελίδας μπορεί άμεσα να προσδιοριστεί ως προς το περιεχόμενό της, από την κατάληξη του domain της:
επαγγέλματα, επιστήμες, τέχνες, ασχολίες & περιοχές/πόλεις: πχ athensride.bike, greekislands.guru, plusoda.club, summer2013.photos κ.α..

Ακόμη, μπορεί και να σχηματίσει μια φράση με την κατάληξη, πχ make-a.gift, fix-my.computer, stay-in.paris.

Έχουμε λοιπόν την πλήρη απελευθέρωση των domains από τα γεωγραφικά όρια και πλέον οι δυνατότητες στην επιλογή για κατοχύρωση domains είναι απεριόριστες!

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment