anti-spam

Ένας εντελώς νέος τρόπος για τη διατήρηση του blog, φόρουμ, βιβλίο επισκεπτών, wiki ή σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σας χωρίς link spam. Ο Bad Behavior είναι μια PHP-based λύση για την αποτροπή του link spam και των  ρομπότ που το παρέχουν.

Ο Bad Behavior συμπληρώνει άλλες λύσεις κατά του link spam λειτουργώντας ως φύλακας, την πρόληψη spammers από ποτέ την παράδοση τους junk, και σε πολλές περιπτώσεις, η ανάγνωση ποτέ από το δικτυακό σας τόπο στο πρώτο μέρος. Αυτό κρατά το δικτυακό σας τόπο του φορτίου κάτω, κάνει το δικτυακό σας τόπο κορμοί καθαρότερα, και μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη άρνησης εξυπηρέτησης συνθήκες που προκλήθηκαν από spammers.

Κακή συμπεριφορά είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί παράλληλα με τις υφιστάμενες υπηρεσίες πρόληψης spam για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητάς τους. Όποτε είναι δυνατόν, θα πρέπει να τρέξετε σε συνδυασμό με μια πιο παραδοσιακή υπηρεσία πρόληψης spam.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment