blogtwitter
Αυτός είναι ο τρόπος για να κάνετε το blog σας (ή οποιοδήποτε άλλο RSS ή Atom feed) να τροφοδοτεί αυτόματα το twitter account σας:

1. Δημιουργήστε ένα νέο χρήστη στο twitter.com (ή χρησιμοποιήστε τον ήδη υπάρχον σας)
Αυτός ο χρήστης θα κάνει τη δημοσίευση των blog εγγραφών σας – το twitterfeed πρέπει να γνωρίζειτο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης του twitter account σας, ώστε να μπορεί μετά το ιστολόγιό σας να ενημερώνει για λογαριασμό σας το twitter!

2.  Είσοδος στο twitterfeed χρησιμοποιώντας το OpenID
Το OpenID είναι ένα πρότυπο για την παροχή μοναδικής σύνδεσης μεταξύ ιστοσελίδων. Μπορείτε να εγγραφείτε στο OpenID για το δικό σας δωρεάν λογαριασμό, ή μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις υπάρχουσες blog ID’s σας. Λίστα με παρόχους OpenID θα βρείτε εδώ: http://wiki.openid.net//OpenIDServers

3. Δώστε στο twitterfeed το URL για το RSS feed του blog σας και ορίστε πόσο συχνά θα πρέπει μετά να τροφοδοτεί το twitter!
Ο server του twitterfeed θα ελέγχει το ιστολόγιό σας για RSS Feeds στο προβλεπόμενο διάστημα και μετά θα δημοσιεύει στο twitter λογ/σμό σας τα νέα posts του blog σας!

Δείτε την υπηρεσία στο http://twitterfeed.com

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment